HARTA MINTII

 

Ne-am dori sa facem o harta a mintii – interactiva. Sa punem puncte cardinale, semne de orientare, directii fericite si sa marcam teritoriile periculoase.  O sa incercam in timp, in functie de feed-back-ul vostru, sa dezvoltam o interfata inteligenta.

Pana atunci, credem ca harta mintii fiecaruia este chiar viata pe care o traieste.

Si, totodata, suntem foarte bucurosi cu reprezentarile pictate de Crina, pictorita care a colorat, la propriu, ideea noastra despre mintea echilibrata. Sunt simbolizari perfecte, reprezentari intuitive si competente a ceea ce se petrece in minte si creier (pentru ca sunt diferite, nu-i asa?) atunci cand totul este in regula.

Pastram originalele in birou – ne inspira si ne ghideaza in abordarea clinica. O sa facem un numar limitat de cópii si o sa le daruim celor carora li se pare ca se regasesc in ele.

Celor care vad in cercurile concentrice un traseu spre centrul propriei lor fiinte, celor care ghicesc in tangente o intentie de apropiere, celor care simt albastrul ca pe o sursa de echilibru, verdele ca pe un propulsor…  si asa mai departe. Se poate glosa pe tema pagini intregi. Dar de aceea le-am desenat si colorat: pentru ca limbajul sa fie universal si cuvintele sa apartina fiecarui privitor.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.