LINIA DIRECTA DE AJUTOR

Prima linie directa de ajutor, prima linie medicala, este chiar omul – persoana in sine. Cel mai subtil sistem, cel mai uluitor “mecanism” (desi termenii acestia sunt complet nedrepti) este omul. In definitii destul de reductive, omul este descris ca o  “ființă superioară, socială, care se caracterizează prin gândire, inteligență și limbaj articulate, iar din punct de vedere morfologic, prin poziția verticală a corpului și structura piciorului adaptată la aceasta, mâinile libere și apte de a efectua mișcări fine și creierul deosebit de dezvoltat.” (din definitia dexonline).

Aceasta fiinta superioara a parcurs milioane de ani si infinit de multe milioane de situatii. Si totusi, mai are inca de invatat – si totusi, nu a sintetizat inca toata experienta de care este capabil. Social, se lasa astazi dominat mai mult decat alta data de o serie de stresori care ii influenteaza in grade diferite si gandirea, si inteligenta, si limbajul.

Pentru a lupta cu acesti agenti de dezechilibru, MINDBALANCE a conceput o linie ascendenta de sprijin: mai multe produse care vor fi alaturi de tine in oricare dintre etapele de stres: de la insatisfactie si disconfort, la atacuri de panica si exasperari abisale.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.