Atenuează stările de apatie, pesimism și demotivare. Redă un moral puternic și o atitudine pozitivă.

1.Ingrediente/capsulă:

160mg extract din rădăcină de Turmeric (Curcuma longa), fitozom. Conține 65mg fosfatidilcolină din lecitină de soia și 95mg turmeric din care 32mg curcuminoide

Agent de încărcare: celuloză microcristalină

Capsula: hidroxipropilmetilceluloză, apă, caragenan, acetat de potasiu

75mg inositol (myo-inositol)

Agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, stearat de magneziu

30mg extract hidroalcoolic din pistil de șofran (Crocus sativus) 2-4/1, standardizat în > 2% safranal și > 2% crocine (maltodextrină) – Saffr’Activ®

3mg (214% VNR) vitamina B6 (piridoxal-5’-fosfat)

2mg (20% VNR) Zinc (mono-L-metionină sulfat)

100mcg (50% VNR) Acid folic (calciu-L-metil tetrahidrofolat)

75mcg (3000% VNR) vitamina B12 (metilcobalamină)

12mcg (240% VNR) vitamina D3 (colecalciferol)

Curcuminoide

Sunt cei mai importanți compuși extrași din Turmeric (Curcuma longa), cu efect dovedit științific în tulburările psiho-emoționale.

Acționează asupra nivelului de serotonină, noradrenalină si dopamină din creier, în sensul creșterii disponibilității acestora .

Au efect puternic antioxidant.

În forma de fitozom (legate cu un lipid) curcuminoidele sunt semnificativ mai bine absorbite comparativ cu extractele simple.

Myo-inositol

Este o substanță care se sintetizează, în mod normal, în cantități suficiente în organism din glucoză, și care participă la transmiterea semnalului între celulele nervoase.

S-a constatat că persoanele care se află frecvent în stări de pesimism, descurajare, demotivare, au nivele mai mici de myo-inositol la nivelul cortexului cerebral pre-frontal.

Saffr’Activ®

Este cel mai avansat extract din Șofran (Crocus sativus) – pistil, standardizat în 2 substanțe bioactive (safranal și crocine), cu eficiență dovedită științific prin studii clinice în atenuarea și prevenirea dezechilibrelor stării afective.

Studii recente au arătat că cel de-al doilea compus activ din Saffr’Activ® – crocin – poate avea un efect pozitiv în declanșarea ciclurilor de somn Non-REM. Acest stadiu de somn profund are un rol important în procesele de auto-reparare ale organismului și de întărire a sistemului imunitar.

Acidul folic, sub forma sa bioactivă de Calciu-L-metil tetrahidrofolat, împreună cu Vitamina B6 (piridoxal-r’-fosfat) și Vitamina B12 în forma sa bioactivă (metilcobalamină), contribuie la metabolismul normal al homocisteinei. Unele studii arată ca un nivel crescut al homocisteinei, simultan cu deficiență de acid folic, vitamina B6 si B12 pot fi asociate cu apariția sentimentului de inutilitate și cu pierderea încrederii în sine.

Piridoxal-5’-fosfat (Vitamina B6), contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și, împreună cu L-metil tetrahidrofolat (forma activă a acidului folic), contribuie la menținerea sănătății psihice și la reducerea oboselii și extenuării.

Zincul contribuie la funcția cognitivă normală. Carența de Zinc este adeseori asociată cu stări de oboseală psihică.

2.Recomandări:

Trei neurotransmițători importanți (serotonina, noradrenalina și dopamina) trebuie sa fie la nivel optim și în echilibru pentru un psihic echilibrat.

STABILIO gestionează nivelurile acestora prin modularea recaptării la nivelul celulei nervoase, asigurând totodată sinteza acestor mediatori chimici naturali prin aportul de nutrienți specifici din formula sa.

Prin acest mecanism de bioreglare, STABILIO ajută la ameliorarea sau înlăturarea manifestărilor tulburărilor psiho-emoționale:

  • apatie și lipsa motivației pentru activitate cotidiană;
  • pierderea încrederii în sine;
  • randament scăzut în activitățile mentale sau fizice;
  • stare de oboseală sau epuizare, nemotivată de efort;
  • dificultăți de adormire și somn fragmentat;
  • lipsa nevoii de comunicare și de interacțiune socială;
  • demotivare și descurajare;
  • libidou scăzut.

STABILIO este eficient în perioade de tristețe sau dezamăgire generate de evenimente cu impact negativ asupra moralului.

Ajută la dobândirea și menținerea unei stări optimiste și dinamice.

Restabilește gândirea limpede și calmul.

Susține echilibrul emoțional și o bună funcționare a creierului, furnizând protecție celulară la nivelul neuronilor.

Reduce starea de oboseală.

Asigură un efect puternic imunostimulator și antioxidant, încetinind astfel procesul de îmbătrânire celulară.

3.Mod de utilizare:

1 capsulă pe zi, pentru minimum 4-6 săptămâni, sau la recomandarea medicului sau farmacistului.

4.Atenționări:

Nu se recomandă administrarea la copii cu vârsta sub 12 ani.

Dacă simptomele nu dispar sau se agravează, este necesară consultarea medicului.

Informați medicul de familie despre administrarea de Mindbalance STABILIO dacă sunteți sub orice fel de tratament medicamentos pentru o afecțiune cronică.

În mod special, informați medicul dumneavoastră dacă sunteți sub orice fel de tratament antidepresiv, înainte de administrarea Mindbalance STABILIO.

Se recomandă avizul medicului pentru administrarea produsului în sarcină și alăptare.

A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos!

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj.

5.Condiții de păstrare:

A se păstra la temperaturi sub 25°C, la loc uscat, ferit de lumină.